Zeci de prestatori publici de servicii medicale își vor moderniza în 2024 infrastructura cu sprijinul CNAM

09 Feb, 2024

Comisia specializată de selectare și evaluare a proiectelor investiționale a desemnat câștigătorii concursului din acest an de selectare a proiectelor finanțate din fondul de dezvoltare și modernizare a prestatorilor publici de servicii medicale al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină.

Astfel, 28 de proiecte investiţionale vor fi finanţate în 2024. Acestea au fost desemnate câştigătoare dintr-un număr total de 73 de proiecte admise pentru etapa de evaluare a concursului investiţional, desfăşurat în perioada 2–19 ianuarie.

Dosarele acceptate spre finanţare vizează următoarele instituţii medico-sanitare publice: OMF Micleușeni, CS Criuleni, CS Leova, OMF Drăsliceni, OMF Brânza, OMF Ermoclia, OMF Văleni, CS Călărași, CS Grozești, SR Cimișlia, OMF Popeștii de Sus, SR Strășeni, CS Telenești, SR Ungheni, SR Soroca „A. Prisăcari”, OMF Hoginești, CS Hrușova, Spitalul Cărpineni, CS Hârbovăț, SR Ialoveni, CS Cahul, CS Ungheni, SR Glodeni, OMF Molovata, SR Dondușeni, SR Florești, SR Anenii Noi, SR Șoldănești.

Proiectele prevăd lucrări de reparație/reparație capitală şi de construcție, precum și de eficientizare energetică a edificiilor prestatorilor publici de servicii medicale.

Proiectele care au acumulat un punctaj mai mic şi nu se încadrează în limita mijloacelor financiare disponibile în fondul de dezvoltare nu au fost desemnate câştigătoare.

Pentru finanţarea proiectelor investiționale în 2024, urmare a desfășurării acestui concurs, au fost planificate 46 de milioane de lei.

Accesați mai jos:

Lista proiectelor investiționale câștigătoare
Lista proiectelor investiționale respinse