CNAS finanţează prima tranşă de indemnizații în luna noiembrie

09 Noi, 2023

Casa Naţională de Asigurări Sociale a finanțat astăzi  și paternale, indemnizaţiile unice la naştere, indemnizațiile pentru îngrijirea copiilor până la vârsta de 2 ani, indemnizațiile pentru creșterea copiilor până la vârsta de 3 ani, indemnizațiile de suport pentru creșterea copiilor gemeni, precum şi compensaţiile pentru produse alimentare, în valoare totală de 323,8 milioane lei.

Pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la orice oficiu poştal din ţară sau la instituţia bancară unde sunt deserviţi doar după procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

Reamintim, că Casa Națională de Asigurări Sociale consecvent dezvoltă  menite să ofere cetățenilor modalități sigure și comode de a solicita prestațiile sociale.

Astfel, accesând  poți aplica online la un șir de prestații sociale, dar și , introducând în câmpul respectiv seria şi numărul certificatului. 

Pentru a fi permanent la curent cu cele mai actuale informații sugerăm să urmăriți conturile noastre pe  și . De asemenea, puteţi contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022-257-777.