CNAS finanţează indemnizaţiile adresate familiilor cu copii

06 Feb, 2024

Casa Națională de Asigurări Sociale informează că astăzi a fost finanțată plata indemnizațiilor unice la naștere, indemnizațiilor pentru creșterea/îngrijirea copilului, indemnizațiilor pentru creșterea copiilor gemeni şi indemnizațiilor paternale,  în  valoare  totală  de 224,6 milioane lei.

Pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituţia bancară unde sunt deserviţi sau la orice oficiu poştal din ţară.

Reamintim, că din 01.01.2024, CNAS stabilește indemnizațiile pentru familiile cu copii - proactiv, nu este nevoie să depuneți cereri pentru a beneficia de aceste indemnizații, astfel indemnizația unică la naștere, indemnizația pentru creșterea copilului, indemnizația pentru îngrijirea copilului sunt stabilite de CNAS în baza datelor despre nașterea copilului din Registrul de Stat al Populației.

Pentru a fi la curent cu cele mai actuale informații sugerăm să ne urmăriți pagina oficială   și conturile   pe Telegram, Facebook și Instagram. De asemenea, puteţi contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022-257-777, alegând opțiunea necesară.