CNAS a finanțat pensiile și alocațiile sociale a deținătorilor de carduri bancare

02 Feb, 2024

Casa Națională de Asigurări Sociale informează că astăzi a fost executată finanțarea pensiilor și alocațiilor sociale a beneficiarilor care dețin carduri bancare. Valoarea finanțării a constituit suma de 1554,3 milioane lei.

Banii vor fi disponibili după procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

Reamintim persoanelor asigurate despre posibilitatea de accesare și verificare a contului personal de asigurări sociale prin intermediul serviciului electronic , serviciul care oferă posibilitatea vizualizării și imprimării informației accumulate la contul personal ce reflectă datele angajatorului, perioada de activitate, fondul de retribuire a muncii și alte recompense, contribuțiile de asigurări sociale calculate și transferate la bugetul asigurărilor sociale.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații puteți urmări postările noastre pe , și canalul de  dar și contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022- 257- 777.