Campania de informare „Indemnizații fără bariere” a ajuns la Ialoveni.

09 Feb, 2024

 

Astăzi, 9 februarie 2024, în incinta Consiliului raional Ialoveni, specialiștii Casei Teritoriale de Asigurări Sociale Ialoveni au prezentat informații utile pentru viitorii părinți și familiile cu copii despre noile modificări legislative prin care se simplifică procesul de acordare a indemnizațiilor adresate familiilor cu copii.

La eveniment au participat reprezentanți din cadrul administrației publice locale, tineri și tinere, beneficiari și potențiali beneficiari de indemnizații adresate familiilor cu copii.

Anunțăm, că următoarea întâlnire planificată în cadrul Campaniei de informare „Indemnizații fără bariere" va avea loc joi, 15 februarie 2024, în or. Cantemir, ora 11:00, sala de ședințe a Consiliului Raional.

Amintim că, la 19 ianuarie 2024, a avut loc evenimentul de lansare a campaniei de informare „Indemnizații fără bariere”, precedat de implementarea mecanismului de stabilire din oficiu a indemnizațiilor pentru familiile cu copii, demarat la 1 ianuarie 2024. Scopul campaniei este să ofere informații cuprinzătoare viitorilor părinți cu privire la schimbările legislative în domeniul respectiv.