Termeni și condiții

Accesul serviciului DC Contabilitate SRL

Website-ul www.contabilitatea.md aparţine şi este proprietatea DC Contabilitate SRL. Accesul la serviciul DC Contabilitate este gratuit. Utilizarea acestui website reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta „REGULILE ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE” prezentate mai jos.

Conţinutul serviciului DC Contabilitate SRL

Website-ul www.contabilitatea.md  este destinat să ofere către public noutăți și informaţii utile, ele având un caracter pur informativ nu și obligatoriu, în niciun caz nu se doreşte a fi un website cu caracter oficial.

Proprietate intelectuală

Conţinutul, designul, structura, precum şi materialele website-ului www.contabilitatea.md  aparţin DC Contabilitate SRL şi sunt protejate de Legea Nr.139 din 02.07.2010 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare. Textele în format electronic ale actelor normative cuprinse în acest website reprezintă rezultatul muncii de tehnoredactare (prelucrarea informatică a datelor) a salariaților DC Contabilitate SRL. Astfel, cu toate că informaţia în sine este publică, copierea / preluarea / distribuirea / republicarea textului în format electronic este interzisă, constituie contravenţie şi se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. DC Contabilitate SRL îşi rezervă dreptul de a pretinde daune pentru prejudiciile suferite prin preluarea fără drept a textelor sale de către terţe persoane.

Protecţia datelor şi informaţiilor personale

DC Contabilitate SRL se angajează să protejeze şi să nu ofere datele dumneavoastră personale către terţe părţi fără consimţământul dvs. expres, potrivit reglementărilor Legii Nr. 133 din 08.07.2011 privind protecţia datelor cu caracter personal, cu modificările şi completările ulterioare.

Răspundere

Echipa DC Contabilitate SRL depune constant diligența necesară pentru ca informaţiile oferite pe website-ul www.contabilitatea.md să fie corecte şi actuale, însă nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele erori / omisiuni pe care acestea le-ar putea conţine. Utilizând acest serviciu, sunteţi de acord – indiferent de circumstanţe – că, atât DC Contabilitate SRL, cât şi membrii acesteia, nu vor putea fi făcuţi răspunzători pentru informaţiile furnizate / conţinute  /omise sau / şi pentru orice eventuale pierderi sau prejudicii – indiferent de natura acestora – suferite de utilizatorul care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunile sale pe informaţiile preluate de pe website-ul www.contabilitatea.md. DC Contabilitate SRL îşi rezervă dreptul de a actualiza şi modifica, în orice moment şi fără preaviz, conţinutul şi structura website-ului www.contabilitatea.md, precum şi dreptul de a şterge în întregime sau parţial conţinutul unor informaţii.

Link-uri către şi de pe website-urile terţelor părţi

DC Contabilitate SRL nu îşi asumă nici o răspundere pentru conţinutul website-urilor terţelor părţi pentru care există link-uri pe www.contabilitatea.md. Utilizarea acestora atrage părăsirea website-ului www.contabilitatea.md şi se face pe propria răspundere a utilizatorului.

Vă mulţumim,

Echipa DC Contabilitate SRL