Spre atenția beneficiarilor de indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă

21 Mar, 2023

Casa Naţională de Asigurări Sociale a finanțat astăzi, 21 martie, ultima tranșă de . Valoarea finanțării a constituit 20,7 milioane lei. 

Menţionăm că, pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituţia bancară unde sunt deserviţi sau la orice oficiu poştal din ţară. Plata tuturor prestațiilor sociale se efectuează prin modalitatea de plată selectată de beneficiar şi disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

CNAS consecvent dezvoltă servicii electronice, menite să economisească timp și resurse, astfel fiind mai aproape de cetățeni și oferind mai multe oportunități de a solicita prestațiile sociale.

Pe pagina web-oficială www.cnas.gov.md poți aplica online la un șir de prestații sociale, dar și , introducând în câmpul respectiv seria şi numărul certificatului.

Totodată, pentru întrebări suplimentare  puteţi contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022-257-777 şi să ne urmăriţi pe , , unde sunt plasate cele mai actuale informaţii.