Spre atenția beneficiarilor de indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă

07 Mar, 2023

Casa Naţională de Asigurări Sociale informează că astăzi, 7 martie, a fost finanțată prima tranșă de . Valoarea totală a finanțării a constituit 39,9 milioane lei.

Menţionăm că, pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituţia bancară unde sunt deserviţi sau la orice oficiu poştal din ţară. Plata tuturor prestațiilor sociale se efectuează prin modalitatea de plată selectată de beneficiar şi disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

Reamintim, că CNAS pe pagina oficială prestează un şir de, menite să economisească timp și resurse, astfel fiind mai aproape de cetățeni și oferind mai multe oportunități de a solicita prestațiile sociale, totodată puteţi verifica online , introducând în câmpul respectiv seria şi numărul certificatului.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații privind stabilirea, calcularea şi plata prestațiilor sociale,  urmăriţi postările noastre pe ,  și canalul de Telegram, totodată puteţi contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022- 257-777.