Informaţii utile din domeniul prestaţiilor sociale!

07 Sep, 2023

Pagina oficială a Casei Naționale de Asigurări Sociale  reprezintă o sursă sigură și comodă de informații din domeniul prestațiilor sociale.

Continuăm să aducem urmăritorii paginii oficiale mai aproape de această sursă și să-i ghidăm în procesul de utilizare a sait-ului 

Deoarece pe lângă pensii, prin intermediul CNAS sunt acordate peste 40 prestații sociale, iar cetățenii ce interacționează cu CNAS sunt beneficiari sau potențiali beneficiari de indemnizații, ajutoare, alocații, prestații în cazul accidentului de muncă sau bolii profesionale, bilete de tratament, compensații, astăzi vom studia mai detaliat compartimentul .

În acest compartiment puteți afla cea mai actuală informație referitor la fiecare tip de prestație socială, categoriile de beneficiari eligibili, precum și condițiile de acordare, lista actelor necesare, termenii de depunere și de examinare a cererii, etc.

Atragem atenția tinerilor părinți, că anume în compartimentul  puteți găsi informații necesare despre indemnizațiile adresate familiilor cu copii, iar  puteți depune cererile online.

Pentru a fi la curent cu modificările, noutățile și alte informații utile, vă îndemnăm să urmăriți postările noastre pe ,  și .