CNAS a executat finanțarea indemnizațiilor adresate familiilor cu copii conform graficului anunțat

14 Mar, 2023

La data de 14 martie curent au fost finanţate   la naşterea copilului, indemnizaţiile pentru creşterea copiilor gemeni, indemnizaţiile pentru îngrijirea copiilor până la vârsta de 2 ani, indemnizaţiile pentru creșterea copiilor până la vârsta de 3 ani și indemnizaţiile paternale.

Valoarea finanțării constituie 239,8 milioane lei, iar pentru a ridica banii beneficiarii urmează să se adreseze la instituţia bancară unde sunt deserviţi sau la orice oficiu poştal din ţară. Plata tuturor prestațiilor sociale se efectuează prin modalitatea selectată de beneficiar şi disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

Atenționăm, că pe pagina web oficială  , găsiţi informaţia ce ține de modificările recente în legislația privind acordarea indemnizaţiilor adresate familiilor cu copii, iar la rubrica servicii electronice "e-Cerere Indemnizaţii" puteţi solicita online tipul indemnizaţiei pentru care optaţi.

De asemenea pentru întrebări suplimentare  puteţi contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022- 257-777 şi să ne urmăriţi pe canalul de Telegram, ,  unde sunt plasate cele mai noi informaţii.